Promenadtakt? Tror inte det!

2 Jun

Planen i går var att se om jag kunde springa vilse på ytterligare något nytt sätt i nejderna runt dotterns stall. Sen kom jag på att dottern behöver nya skor och att sonen blivit lovad ersättning för det stora skumgummivapnet som gick sönder när han hade med sig det till skolan. Jag insåg också att affärerna nog inte skulle uppskatta att få in en genomsvettig och lerig kund, så springplanerna lades ner. I stället blev det ljudbok i bilen med sonen till dottern ridit färdigt.

I dag får vi röra på benen på Laserdome i stället. Förra gången jag var där märkte jag att de hade en skylt där det stod att det var förbjudet att springa under spelen. Hur tänkte de då? Musiken dunkar, det är mörkt därinne och man har ett helt gäng motståndare som bara vill skjuta en. Promenadtakt? Tror inte det! Adrenalinet brukar börja spruta ut i kroppen redan på väg in i lokalerna och sen går benen av sig själva. Som tur är har jag nytta av min begränsade höjd över havet, jag behöver inte böja på benen så mycket vid halvväggarna.

I tisdags hade vi avslutning med klubben. Det blev grillning och brännboll på en äng i skogen vid dojon. Mysigt som vanligt, och jag fick till och med godis av en elev som tack för året som gått. Det var första gången. Jag blev jätteglad! Hjälpisen fick också godis och det är hon värd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: