Svartbälteskurs på Bosön

10 Okt

Nu har jag varit på min första svartbälteskurs. Jag var lite nervös eftersom steget upp i svartbältesgruppen på sommarlägret visade sig vara rätt stort. Det var intensivare än jag väntat mig och dessutom fanns det en och annan individ med behov av att hävda sig.

Så var det inte i helgen. Närmare 30 svartbälten samlades helt enkelt för att lära sig mer, tillsammans. även om det var full fart så fanns det tid att reflektera över varför en teknik inte fungerade optimalt och hur man skulle justera den så att den gjorde det. Det var så roligt!

Jag fick också möjlighet att skälla lite på en stor fjärdedan:are från Östersund som i en övning klev rätt in i skottlinjen när jag försökte få ett yrväder från Borlänge att ligga still på golvet och lägga ifrån sig kniven. Östersundaren log lite och verkade förvånad över att en ettrig liten förstadan:are kallade honom knäppo. Jaja, de vänjer sig 😉

4 svar to “Svartbälteskurs på Bosön”

 1. Louise oktober 10, 2011 den 15:25 #

  Hej Lotta! Jag är själv barninstruktör och finner din blogg minst sagt underhållande. Jag har läst din blogg sporadisk ett tag nu och jag har en efterfrågan; Kan inte du börja skriva om vilken typ av uppvärmningar/lekar/teknikövningar för att inspirera oss andra barninstruktörer som läser din blogg?

  • jujutsumorsan oktober 11, 2011 den 05:46 #

   Hej! Kul att du gillar min blogg. Självklart kan jag bli mer specifik när det gäller övningar. Ska göra ett försök efter träningen i kväll. Det ska bli spännande att se om det dyker upp några nybörjare efter förra veckans uppvisning och prova på. Vilken klubb hör du hemma i?

   • Louise oktober 11, 2011 den 07:15 #

    Örnsköldsviks Jujutsu, liten klubb uppe i Norrland 🙂

 2. Louise oktober 11, 2011 den 07:17 #

  Jag tyckte det var kul att du skrev om Östersundaren, eftersom jag vet hur stor och solid han är. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: