Ljumsken är nu redigt tuktad

13 Mar

Jag har provat mycket i behandlingsväg, men jag har aldrig fått behandling av min höftböjare tidigare. Tjoho vad massören tryckte hårt. Tydligen var den lite tajt (vilken överraskning!). Det var lite svårt att veta om mitt problem med ljumsken satt i musklerna eller i slemsäcken, vi hoppas att det var musklerna. De är nu behandlade och cirkulationen bör ta med sig eventuell inflammation bort. Så sa hon i alla fall. Hon sa också att jag var stark i benen, så hon vet nog vad hon pratar om. Ligger problemet i slemsäcken ser prognosen lite dystrare ut. Så jag blockar ut den risken helt enkelt.
Hon nämnde också något om att det kanske kunde vara bra att vila lite, men jag tror hon menade att jag inte ska träna det som gör ondast. Så tolkade jag det i alla fall.
Det kan hända att kroppen drar i nödbromsen om jag gjort en feltolkning, men den dagen, den sorgen. I helgen ska jag ju på läger, då funkar det inte att vila sig i form.
I övermorgon sätter vi oss på tåget, så i dag har jag handlat frukostmat till gänget. Bröd till 14 personer tar stor plats i packningen!
Som tur är lär jag ju inte behöva ta med det hem igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: