Föräldramöten i budoklubben

8 Mar

På tisdag och torsdag är det dags för föräldramöten i våra barn- och knattegrupper i klubben. Det gör vi en gång varje termin. Föräldrarna får möjlighet att träffa varandra och oss instruktörer och dessutom få information om klubben, läger och hur vi tänker när det gäller träning och gradering.

Den här gången blir det dels det gamla vanliga och dels lite mer information om den lokal vi planerar att flytta till. Förhoppningsvis kommer några föräldrar att vilja vara med och ställa i ordning lokalen och i allra bästa fall har vi en eller ett par hantverkare bland föräldrarna.

Jag tror att föräldramötena är en del i att vi har så engagerade föräldrar i BK Shindo. Vi ger dem en chans att lära känna klubben och berättar vad vi behöver hjälp med från deras sida. Vi är många föräldrar som sedan tagit klivet upp på mattan själva. Det är en anledning till att klubben har en stark familjekänsla som vi är väldigt rädda om.

Jag hoppas också att efter veckans möten ska ytterligare någon eller några föräldrar våga sig på att börja träna. Det är så roligt att se en vuxen människa upptäcka ju-jutsun, träningsglädjen och gemenskapen på mattan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: